icon-close-black

Contact

Nederland is een druk land, over elke vierkante meter wordt nagedacht. Het is de drijfveer van Newae om alle vierkante meters zo goed mogelijk te benutten. Wij zien het als onze taak de buitenruimte in Nederland in duurzame balans te brengen en te komen tot een vitale leefomgeving. Dat doen wij door ideeën verder te brengen en plannen haalbaar te maken.

Onze aanpak is gericht op draagvlak creëren en resulteert in blije betrokkenen. Draagvlak creëren wij door bij herinrichtingen gezamenlijk deel te nemen in projectteams van bewoners, ondernemers en ambtenaren. Hierbij is het essentieel dat een ontwikkeling duurzaam, veilig, prettig, klimaatbestendig, functioneel en betaalbaar wordt gerealiseerd. Wij creëren een oplossing met een gaaf en haalbaar inrichtingsplan met groen en water, waar mensen nog jarenlang van profiteren.

 

“Ik ben bij Newae projectleider op het gebied van Sport en Groen. Daarnaast profileer ik mij op het specialisme van aanleg en onderhoud van natuurgrasvelden.”

Jeroen van de Ven

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen of opmerkingen over Blauwe Sportparken, peilgestuurde drainage, waterneutrale sportparken, subsidiemogelijkheden, of andere bovengenoemde onderwerpen? Neem gerust contact met ons op: info@newae.nl.

In de praktijk